Skip to main content
Живей елегантно

Изиграйте си картите правилно

Казват, че не е важно какви карти ти се падат, а как ще ги изиграеш… Е, при нас в  Elegant Living всичко е на високо ниво, дори и картите – буквално!

Комплект карти за игра Crocodile Box

Изиграйте си картите правилно с Комплект карти за игра Crocodile Box

При нас ви се паднаха златни карти – с истинско злато, 24 карата! Представяме ви комплекта карти за игра CROCODILE BOX от луксозния бранд L’OBJET. Две тестета карти в  кутия от фин порцелан с позлата от 24 карата чисто злато.

Дизайнът на картите и кутията пресъздава крокодилската кожа – вечна асоциация за разкош, рядък лукс и екзотика.

Според някои източници картите за игра са добили популярност още през 14-15 век, а по-късно са били запазени за най-богатите и благородни хора. След това са измислени методи за по-бързото им и евтино производство, затова днес картите са толкова разпространени.

Е, ние в Elegant Living обичаме да превръщаме на пръв поглед обикновените предмети в наистина специални. А за да накарате скъп за вас човек да се почувства особено специален – кутията с карти от  L’OBJET е повече от подходяща!

Продължаваме с още едно контрастно и ярко предложение от L’OBJET – комплект карти за игра HAAS

Комплект карти за игра Haas Jumbo

Изиграйте си картите правилно с Комплект карти за игра Haas Jumbo

JUMBO.

Тези класически на пръв поглед карти са игра от колекцията Haas Brothers ще ви пренесат в свят на фантазия, много настроение и цветове, които ще добавят ново настроение в любимото ви хоби.

Картите  HAAS JUMBO са истинско произведение на изкуството с атрактивен, детайлен и пленителен дизайн, който определено го отличава от скучните обикновени карти.

С тях отново ви даваме добра идея за подарък, тъй като този комплект идва при вас в стилна и удобна кутия, която също е красиво илюстрована и перфектно допълва и продължава визията на картите. Че кой не обича да играе карти?

 

Открийте разнообразие от уникални оригинални подаръци за любимите хора в нашия сайт.