Skip to main content

ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ

Трябва да сте навършили 18 години и да предоставите адрес в България за доставка и плащане. Артикулите се запазват в кошницата за 10 дни, но не се резервират, затова не чакайте прекалено дълго.

Когато приключите с пазаруването, кликнете върху “Кошница”, за да направите поръчката. Цената и наличността ще бъдат показани. Можете също да редактирате своята поръчка в този момент. Когато сте удовлетворени от поръчката си, преминете към плащането.

След като направите поръчката си, ще получите потвърждение по мейл.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Изберете начина, по който желаете да платите за Вашите покупки от www.еlegantliving.bg: наложен платеж в момента на доставката, с банкова карта или банков превод. Можете да изберете метода на плащане в края на поръчката.

Минималната възраст за пазаруване на www.elegantliving.bg е 18 години.

Повече информация относно различните методи на плащане можете да намерите по-долу.

 • Наложен платеж в момента на доставка 
  Плащате в брой при получаване на поръчката. Трябва да платите на представителя на куриерската служба. За да улесните транзакцията, Ви препоръчваме да имате в наличност точната сума пари в брой за сумата на поръчката (това обаче не е задължително).
 • Плащане с карта 
  • Приемаме всички карти със символа на Mastercard или Visa.
  • Всички транзакции се криптират за Ваша безопасност.
 • Банков превод – Сумата се превежда по сметка в лева посочена в последния етап от поръчката.

Върнати стоки и възстановени суми

Ако върнете някоя от поръчаните стоки или цялата поръчка, стойността й ще бъде възстановена чрез първоначалния метод на плащане, като се приспаднат разходите за обратна доставка в срок от 14 работни дни. Сумата за върната стока, платена с банкова карта, обикновено ще бъде възстановена по картата, която сте използвали за покупката. За върната стока, платена с наложен платеж, моля, предоставете Вашите банкови данни, по които бихте искали да възстановим сумата.

За да Ви възстановим сумата, моля имайте предвид следното:

 • Предоставената банкова сметка трябва да съвпада с името на лицето направила поръчката
 • Възстановяваме сума единствено към българска банкова сметка
 • Възстановената сума е в български лев