Skip to main content

УСЛОВИЯ НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Добре дошли в нашия онлайн магазин! АЙ ДОКТОР ЕООД с ЕИК 202827246, с адрес по регистрация гр. Плевен 5800; улица Ангел Войвода 17  и неговите сътрудници предоставят своите услуги за вас при описаните по-долу условия. Ако посещавате или пазарувате в рамките на този уебсайт, приемате тези условия. Моля, прочетете ги внимателно.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Моля, прегледайте нашето известие за поверителност, което също урежда вашето посещение на нашия уебсайт, за да разберете нашите практики.

ЕЛЕКТРОННИ КОМУНИКАЦИИ

Когато посещавате този уеб сайт или изпращате имейли до нас, вие общувате с нас по електронен път. Вие се съгласявате да получавате съобщения от нас по електронен път. Ние ще комуникираме с вас по електронна поща или чрез публикуване на известия на този сайт. Вие се съгласявате, че всички споразумения, известия, оповестявания и други съобщения, които ви предоставяме по електронен път, отговарят на всяко законово изискване тези съобщения да бъдат писмени.

АВТОРСКО ПРАВО

Цялото съдържание, включено в този сайт, като текст, графика, лога, икони на бутони, изображения, аудиоклипове, цифрови изтегляния, компилация на данни и софтуер, е собственост на АЙ ДОКТОР ЕООД или неговите доставчици на съдържание и е защитено от международните закони за авторските права. Компилацията на цялото съдържание на този сайт е изключителна собственост на АЙ ДОКТОР ЕООД, с авторско право за тази колекция от АЙ ДОКТОР ЕООД и защитена от международните закони за авторските права.

МАРКИ ЗА ТЪРГОВИЯ

Търговските марки на АЙ ДОКТОР ЕООД и търговската марка Elegant living не могат да се използват във връзка с продукт или услуга, която не е свързана с АЙ ДОКТОР ЕООД, по начин, който може да причини объркване сред клиентите, или по какъвто и да е начин, който пренебрегва или дискредитира АЙ ДОКТОР ЕООД. Всички други търговски марки, които не са собственост на АЙ ДОКТОР ЕООД или нейните дъщерни дружества, които се появяват на този сайт, са собственост на съответните им собственици, които могат или не могат да бъдат свързани, свързани или спонсорирани от АЙ ДОКТОР ЕООД или неговите дъщерни дружества.

ДОСТЪП ЗА ЛИЦЕНЗИЯ И САЙТ

АЙ ДОКТОР ЕООД ви предоставя ограничен лиценз за достъп и лична употреба на този сайт и да не изтегляте (освен кеширане на страници) или да го променяте или каквато и да е част от него, освен с изрично писмено съгласие на АЙ ДОКТОР ЕООД. Този лиценз не включва препродажба или търговска употреба на този сайт или неговото съдържание: всяко събиране и използване на списъци с продукти, описания или цени: производно използване на този сайт или неговото съдържание: всяко изтегляне или копиране на информация за акаунта за полза от друг търговец: или каквото и да било използване на извличане на данни, роботи или подобни инструменти за събиране и извличане на данни. Този сайт или която и да е част от този сайт не може да се възпроизвежда, дублира, копира, продава, препродава, посещава или използва по друг начин за каквито и да било търговски цели без изрично писмено съгласие на АЙ ДОКТОР ЕООД. Нямате право да рамкирате или използвате техники за рамкиране, за да затворите каквато и да е запазена марка, лого или друга собствена информация (включително изображения, текст, оформление на страница или форма) на АЙ ДОКТОР ЕООД и нашите сътрудници без изрично писмено съгласие. Нямате право да използвате никакви мета тагове или друг „скрит текст“, използвайки името или търговските марки на АЙ ДОКТОР ЕООД без изричното писмено съгласие на АЙ ДОКТОР ЕООД. Всяка неоторизирана употреба прекратява разрешението или лиценза, предоставени от АЙ ДОКТОР ЕООД. Притежавате ограничено, оттеглящо се и неизключително право да създадете хипервръзка към началната страница на АЙ ДОКТОР ЕООД, стига връзката да не изобразява АЙ ДОКТОР ЕООД, неговите сътрудници или техните продукти или услуги в невярно, подвеждащо, позорно или в противен случай обидна материя. Не можете да използвате лого на АЙ ДОКТОР ЕООД или друга запазена графика или търговска марка като част от връзката без изрично писмено разрешение.

ВАШИЯ ПРОФИЛ

Ако използвате този сайт, вие носите отговорност за запазване на поверителността на вашия акаунт и парола и за ограничаване на достъпа до вашия компютър и се съгласявате да поемате отговорност за всички дейности, които се извършват под вашия акаунт или парола. Ако сте под 18 години, можете да използвате нашия уебсайт само с участието на родител или настойник. АЙ ДОКТОР ЕООД и неговите сътрудници си запазват правото да отказват услуга, да прекратяват акаунти, да премахват или редактират съдържание или да анулират поръчки по свое усмотрение.

ПРЕГЛЕДИ, КОМЕНТАРИ, ИМЕЙЛИ И ДРУГО СЪДЪРЖАНИЕ

Посетителите могат да публикуват отзиви, коментари и друго съдържание и да изпращат предложения, идеи, коментари, въпроси или друга информация, стига съдържанието да не е незаконно, нецензурно, заплашително, клеветническо, инвазивно на неприкосновеността на личния живот, нарушаване на правата на интелектуална собственост, или по друг начин е вредно за трети страни или неприемливо и не се състои от или съдържа софтуерни вируси, политическа кампания, търговски призиви, верижни писма, масови съобщения или каквато и да е форма на „спам“. Не можете да използвате фалшив имейл адрес, да се представяте за друго лице или образувание или по друг начин да заблудите по отношение на произхода на карта или друго съдържание. АЙ ДОКТОР ЕООД си запазва правото (но не и задължението) да премахва или редактира такова съдържание, но не преглежда редовно публикувано съдържание. Ако публикувате съдържание или изпращате материали и освен ако не посочим друго, предоставяте на АЙ ДОКТОР ЕООД и неговите сътрудници неексклюзивно, безвъзмездно, безсрочно, неотменимо и напълно подлицензионно право да използва, възпроизвежда, променя, адаптира, публикува, превежда, създават производни произведения от, разпространяват и показват такова съдържание в целия свят във всяка медия. Вие предоставяте на АЙ ДОКТОР ЕООД и неговите сътрудници и сублицензира правото да използват името, което изпращате във връзка с такова съдържание, ако те изберат. Вие представяте и гарантирате, че притежавате или по друг начин контролирате всички права върху съдържанието, което публикувате: че съдържанието е точно: използването на съдържанието, което предоставяте, не нарушава тази политика и няма да причини вреда на никое лице или образувание: и че ще обезщетите АЙ ДОКТОР ЕООД или неговите сътрудници за всички претенции, произтичащи от съдържанието, което доставяте. има АЙ ДОКТОР ЕООД правото, но не и задължението да наблюдава и редактира или премахва всяка дейност или съдържание. АЙ ДОКТОР ЕООД не носи отговорност и не носи отговорност за съдържание, публикувано от вас или от трета страна.

РИСК ОТ ЗАГУБА

Всички артикули, закупени от АЙ ДОКТОР ЕООД, са направени съгласно договор за доставка. Това основание означава, че рискът от загуба и право на собственост върху такива артикули преминават при вас при доставка до превозвача.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

АЙ ДОКТОР ЕООД и неговите сътрудници се опитват да бъдат възможно най-точни. АЙ ДОКТОР ЕООД не гарантира, че описанията на продуктите или друго съдържание на този сайт са точни, пълни, надеждни, актуални или без грешки. Ако продукт, предлаган от АЙ ДОКТОР ЕООД не съотвества на описанието, можете да го върнете в неизползвано състояние.

НАМАЛЕНИЯ

Намаленията са валидни за налични артикули и до изчерпване на количествата.

ПРИЛОЖИМ ЗАКОН

Посещавайки АЙ ДОКТОР ЕООД, вие се съгласявате, че законите на България, без да се съобразяват с принципите на конфликт на закони, ще уреждат тези Условия за ползване и всеки спор от всякакъв вид, който може да възникне между вас и АЙ ДОКТОР ЕООД или неговите свързани дружества.

СПОРОВЕ

ПОЛИТИКИ, МОДИФИКАЦИЯ И САЙТОВОСТИ

Моля, прегледайте другите ни правила, като нашата политика за доставка и връщане, публикувани на този сайт. Тези правила също управляват посещението ви в този уеб сайт. Ние си запазваме правото по всяко време да правим промени в нашия сайт, правила и тези Условия за ползване. Ако някое от тези условия се счита за невалидно или по някаква причина неприложима, това условие се счита за разделимо и не засяга валидността и приложимостта на което и да е останало условие.

ВЪПРОСИ:

Въпроси относно нашите Условия за използване, Декларация за поверителност или други свързани с политиката материали могат да бъдат насочени към нашия персонал за поддръжка, като кликнете върху връзката „Свържете се с нас“ в страничното меню. Или можете да ни изпратите имейл на: [email protected]