Skip to main content

От дизайнерската чаша, в която пиете първото си кафе до луксозното спално бельо – това е ELEGANT LIVING лайфстайл.

От дизайнерската чаша, в която пиете първото си кафе до луксозното спално бельо – това е ELEGANT LIVING лайфстайл.

ЗАЩО ELEGANT LIVING?

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПОДХОД

Концепцията ELEGANT LIVING е съзнателно създадена като пресечна точка между различни интериорни стилове, култури и идеи, за да отговори ефективно на нуждите и предпочитанията на всеки от нашите клиенти.

Вярваме, че домът е израз на личността на всеки от нас, затова се стремим да избираме мебели, осветление и аксесоари както от водещи световни брандове, така и от малки занаятчийски фабрики и съвременни артисти. Не поставяме стилови граници и не следваме сляпо тенденции – защото разбираме, че Вашият дом е уникален, също като Вас.

Годините опит ни дадоха увереността, че сме в състояние да разберем и задоволим вкусовете на нашите клиенти, защото предлагаме не просто решения, а проекти, „ушити по мярка“  за всеки от тях.

ДОСТЪП ДО НАЙ-ДОБРИТЕ ДОСТАВЧИЦИ

Създаден през 2018 г. като малко концептуално пространство, днес шоурумът ни е разположен на 600 кв. м., в които са интегрирани колекциите на над 30 фабрики, повечето от които ексклузивно представяни в България от  ELEGANT LIVING. Предлагаме най-висок клас дизайнерска селекция за съвременния интериор. През последните пет години успешно установихме ексклузивни партньорства със световноизвестни марки като Bentley, Fendi Casa, Trussardi Casa, Giorgetti, Baccarat, Frette, THG, Michael Aram, L‘Оbjet, ViSpring, The Rug Company, Tom Dixon, Tai Ping и много други брандове със специален фокус върху хотелиерската индустрия.

Тези партньорства ни предоставят специални търговски условия, подходящи за нуждите на конкретния клиент. Това ни позволява да гарантираме, че домът ви ще бъде оборудван с най-новите и висококачествени елементи, които ще го превърнат във вашия мечтан дом.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Ние ще създадем магия от стил, елегантност, индивидуалност и комфорт, като съчетаем нашата експертиза с опита и професионализма на дизайнерския екип на най-успешното и награждавано студио за интериорен дизайн в България – Idea International.

КОНСУЛТАЦИЯ И ПРОЕКТ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Нашите интериорни дизайнери ще ви помогнат да реновирате избрана зона от интериора или ще изготвят цялостно нова визия на интериора ви.

 • Изготвяне на идейна концепция, изцяло съобразена с вашите индивидуални предпочитания, стил и бюджет
 • Консултация за избор на обзавеждане, осветление, материали, цветове и повърхности
 • Муудбордове – вдъхновяващи колажи и презентации на основата на селекцията ни от брандове, които ще ви помогнат да си представите пространството след завършване на проекта
 • Оглед и заснемане на обекта
 • AutoCad чертежи
 • Контрол на поръчките, сроковете за доставка и монтажа на мебели и осветителни тела
 • Final Touch – частично или цялостно декориране на вашия интериор с аксесоари, изкуство, книги от селекцията на ELEGANT LIVING.
 • Собствен склад и логистичен център. Бърза доставка на онлайн поръчките. Екип от монтажници.
 • Ефективно after sales обслужване в случай на повреден или пристигнал в не добър вид продукт

ЕТАПИ НА РАБОТА

Нашият работен  процес е разделен в няколко последователни етапа, които ще изпълним прецизно и с внимание към всеки детайл – гаранция за успешното  осъществяване на Вашия проект.

 

1. Изготвяне на идейна концепция:

След първоначална среща с клиентите изготвяме разпределение за обзавеждане въз основа на предоставения архитектурен проект.

Още:

 • Референции за мебели, които изискват проектиране, както и примерно разпределение за тях
 • Избор на подови настилки и стенни облицовки
 • Избор на осветителни тела
 • Ценова оферта

2. Mood Board

На този етап ще разпределим и разработим мудбордове, схеми на цветове и материали за едно основно помещение.

 

3. Оглед и заснемане на обекта

След заснемане на мястото:

 • Идеен чертеж и разрез на детайл, в случай че има такъв
 • Идеен чертеж на подови настилки – полагане
 • Електричество. и ВиК – подаване на точки за изводи.

 

Комуникация

Отлично разбираме, че времето един от най-ценните ресурси, с които разполагате. Стремежът ни е да предоставяме своевременни отговори на всички ваши запитвания.

Вашият мечтан дом е на едно съобщение разстояние!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС