Skip to main content
Живей елегантно

Шахматно вдъхновение за интериора

Шахът е древна игра на стратегия и сила. Тя пленява играчи и зрители от векове, защото е не само интелектуално предизвикателна, но е и богата на история.

Комплект за шах L'Objet

Шахматно вдъхновение за интериора – Комплект за шах L’Objet

Базирана на геометрична и математическа логика, това е една от най-елегантните игри, създавани някога. Това прави шаха прекрасна метафора и елемент, който идеално пасва на най-изискания и класен интериор – в дома или офиса на ценителите на лукса и интелектуалната игра.Шахматните комплекти стават все по-популярни като декоративен елемент в интериорния дизайн. Ние в Elegant Living винаги внимателно подбираме най-актуалните предложения от доказани световни брандове, затова не сме пропуснали подобаващи артикули и за тази тенденция.

Представяме ви комплекта за шах от луксозния бранд L’OBJET. Един истински шедьовър за ценителите на играта, прецизно изработен от дърво, месинг и мрамор, с изящни златни декорации. Стабилните и масивни фигури са абстрактни интерпретации на емблематични подвижни обекти и придават допълнително удоволствие към играта.

Този комплект за шах ще добави нотка на изтънченост и елегантност към всяко помещение, което го прави идеална декорация за дома и офиса, а защо не и за търговски помещения.

Този шахматен комплект от изключително висок клас със сигурност ще впечатли колекционерите, със своя уникален и пленителен дизайн, качество на материалите и прецизност на изработката до най-малкия детайл.

 

Семейни забавления край масата за игра

 

МАСА CHESS MOOOI

Шахматно вдъхновение за интериора – МАСА CHESS MOOOI

Играта на шах е страхотен начин да съберете близките си у дома – това е едно хоби, което развива логическото мислене и интелекта, подходящо за малки и големи.

И тъй като в Elegant Living обичаме иновативните идеи, ви предлагаме да изиграете интересна партия… директно върху масата за шах CHESS от холандския луксозен бранд MOOOI.

Тази маса е едновременно функционална, но и повече от атрактивна и превръща шахмата във вдъхновение за целия дизайн на помещението, което няма как да остане незабелязано от всички ваши гости!

С перфектната повърхност, масата е готова за игра по всяко време – просто подредете фигурите и предизвикайте ума си, за да ви донесе следващата сладка победа…

 

 

Разгледайте предложенията ни за декорации за дома.

 

Семейни забавления край масата за игра