Skip to main content
Живей елегантно

Лято в интериора с цветни акценти

През пролетта и лятото неизменно има повече цветове и настроение навсякъде около нас – в природата, събудена за нов живот и в цветните дрехи, които смело се настаняват в гардероба ни. Това е чудесен момент да добавим повече цвят и пъстрота в интериора, като го

Лято в интериора с цветни акценти 1

Лято в интериора с цветни акценти – ВАЗА GLASS ROSES CYLINDRICAL BIG SELETTI

освежим с малки, но ефектни декорации!

Започваме с една пленителна ваза, която сама по себе носи много цвят и настроение, а ако добавите в нея красиви свежи цветя, лятото осезаемо ще се настани в дома ви!

Вазата GLASS ROSES CYLINDRICAL BIG SELETTI е част от колекцията на италианския луксозен бранд Seletti, който е добре познат на ценителите на декорациите за интериора от най-висок клас. Брандът е на пазара от 1936 година и със своя разпознаваем стил внася много креативност, иновации и характер във всеки дом.

Вазата GLASS ROSES CYLINDRICAL изненадва с комбинацията от модерен стил с ретро нотка и всъщност събира в себе си най-доброто от двата свята! Тя е изработена от висококачествено стъкло, което е плътно, но едновременно с това е и фино и красиво, за да допринесе за ефирната нежност на вазата!

Височината от 50 сантиметра я прави идеална за всяко помещение – без да е прекалено малка или твърде голяма! Остава само да се оставите на въображението си, за да подредите красиви цветя в нея!

 

Лято в интериора с цветни акценти 2

Лято в интериора с цветни акценти – ПЛАТО HYBRID ROUND DOROTEA SELETTI

Пищна красота, вдъхновена от Азия

 

Второто ни предложение е също толкова пъстро и красиво! И докато вазата на цветя е едно по-скоро класическо решение, от италианския

бранд  Seletti ни изненадват с неочаквана комбинация от цветове и интересни мотиви, пренесени на изящното плато  HYBRID ROUND DOROTEA SELETTI

Този нестандартен съд въплъщава философията на бранда, чиято мисия е да създава  шедьоври за интериора които в този случай впечатляват със срещата между  богатите и характерни творчески техники от Изтока и креативните и модерни подходи от Запада.

Както сами може да се уверите, резултатът е зашеметяващ и всеки от артикулите ни напомня, че граници в изкуството няма, а добрият стил има много лица!

 

Разгледайте колекциите ни с декорации за дома.

 

Пищна красота, вдъхновена от Азия