Skip to main content
Живей елегантно

Луксозни книги – пътешествия на въображението, но и стилен акцент в интериора

Макар и да имаше период, в който изглеждаха „забравени“ заради новите по-модерни технологии, всъщност книгите са на особена почит и днес, а за ценителите са скъпа придобивка и дори безценен подарък. С напредването на технологиите книгите не просто не излизат от мода, а напротив – стават все повече, по-разнообразни, красиви и изящни. Може би именно заради това придобиват и специално място не само подредени по рафтовете на домашната библиотека, но и поставени на различни места из дома като впечатляващ и стилен акцент в интериора.

 

Когато книгите са не само увлекателни, но и толкова красиви

Луксозни книги пътешествията на въображението 2

Луксозни книги пътешествията на въображението – КНИГА TRAVEL BY DESIGN

Може да е просто защото обичате да ги четете. Защото страниците на една книга могат да ви отведат по целия свят, да ви потопят в антиутопично бъдеще или да ви поставят в центъра на велика романтична история. Може да харесате опияняващия аромат на страниците. Може да сте фен на красивите корици, които понякога приличат на произведения на изкуството. Или да намирате онази особена романтика в изтърканите ъгли на книгата и поизмачкани от прелистване страници. Казват, че не трябва да съдите за книга по корицата. Но красивите корици на книгите могат да внесат цвят, живот и жизненост в дома ви. Както е казал Цицерон, който е известен с любовта си към книгите –  „Стая без книги е като тяло без душа“. Как да не се съгласим с него!

 

Как да подредим книгите за декорация на дома

Луксозни книги пътешествията на въображението 3

Луксозни книги пътешествията на въображението – TRAVEL BY DESIGN

Ако скоро ви предстои ремонт на дома, или просто искате да добавите нов акцент в интериора, едно от най-впечатляващите и практични неща, които може да изберете, са няколко нови книги. Първо обърнете внимание на цветовете. Това може да бъде чудесен начин да вдъхнете живот на рафтовете си. Ако се чувствате смели, поредица от различни ярки цветове на кориците може да придаде игрив вид на вашето жизнено пространство.

Като например луксозното и изящно издание TRAVEL BY DESIGN. Ярко, цветно и толкова впечатляващо, както за четене, така и за декорация. Със сигурност много от гостите в дома ви ще бъдат изкушени веднага да зачетат страниците и да разгледат всички снимки, събрани  от пътувания на повече от 150 от най-добрите американски архитекти и дизайнери.   TRAVEL BY DESIGN е ценен и вдъхновяващ наръчник, който ни напомня, че пътуването има необикновената сила да обогатява света ни и да ни предоставя нова гледна точка.

Разгледайте още от нашите предложения за декорации за дома.

Когато книгите са не само увлекателни, но и толкова красиви

Как да подредим книгите за декорация на дома