Skip to main content
Живей елегантно

Добавете летни цветове и много настроение в дома ви

Лято е и светът разцъфва с пълна сила, цветовете са навсякъде около нас – в зелените дървета и поляни, обсипани с цветя, яркото небе и синьото море, край което нямаме търпение да си откраднем малко време.

Дори и когато не сте на почивка обаче, може да създадете приятно лятно настроение в дома си, като добавите цветни елементи, които носят

Летни цветове и много настроение в дома ви 1

Летни цветове и много настроение в дома ви – КИЛИМ HERBARIUM OF EXTINCT PLANTS RECTANGLE 200 X 300 POLYAMIDE MOOOI

много уют.

Представяме ви две изключителни предложения от асортимента на Elegant Living, – прелестни килими, които буквално ви пренасят в една приказна градина, обсипана с цветя!

Започваме с килим HERBARIUM OF EXTINCT PLANTS RECTANGLE 200 X 300 POLYAMIDE MOOOI – само един поглед стига, за да се влюбите в тази цветна феерия, която буквално ще преобрази цялото пространство в дома ви. Изключително ярък, детайлен и пъстър, този килим ви носи усещане за близост до природата, за екзотика и тропически разкош, сред редки растения.

Този килим от изключително висок клас е като произведение на изкуството, в което всеки път ще откривате нов детайл, на който да се спре погледа ви. Той със сигурност ще направи вашия интериор още по-красив, вълнуващ и вдъхновяващ.

Обърнете внимание, че килимът се предлага само с допълнителна поръчка!

Пренесете райската градина в своя хол

 

Второто ни предложение също е от луксозния бранд Moooi Carpets , познат по целия свят и разполагащ с шоуруми в Ню Йорк, Токио и в редица европейски столици. Името на килима GARDEN OF EDEN ROUND LIGHT GREY SMALL POLYAMIDE MOOOI никак не е случайно защото той директно пренася в дома ви прелестна райска градина! С много детайли, по-меки цветове и деликатно разпръснати цветя, този

Летни цветове и много настроение в дома ви 2

Летни цветове и много настроение в дома ви – КИЛИМ GARDEN OF EDEN ROUND LIGHT GREY SMALL POLYAMIDE MOOOI

килим носи едновременно усещане за пъстрота, нежност и свежест, което ще завладее и всяко пространство, в което го сложите!

Кръглата форма, без остри ъгли, е още едно предимство, което допълва дизайна и носи усещане за хармония и уют.

Moooi Carpets предлагат както авторски дизайни на доказани имена в сферата, така и персонализирани решения, които да паснат перфектно на всеки интериор и да са точно такива, каквито си ги представяте. Една истинска вселена от възможност, която ще надмине и най-цветните ви мечти.

Този килим също се предлага само с предварителна поръчка!

 

Разгледайте нашето разнообразие от декорации за дома.

 

Пренесете райската градина в своя хол