Skip to main content
Живей елегантно

Игри за напреднали с Elegant Living

Въпреки че първото казино е легализирано във Венеция през 1626 г., хазартните игри могат да бъдат проследени назад във времето до древните цивилизации на Месопотамия и ранния Китай. Но чиповете за игра се появяват доста по-късно, някъде в края на 19-и век.

Комплект за покер Haas L'Objet

Игри за напреднали с Elegant Living – Комплект за покер Haas L’Objet

В днешно време покерът е една от най-популярните игри и можете да намерите покер комплекти почти навсякъде.  Но не и такива!

Представяме на вашето внимание един изключително луксозен, майсторски изработен комплект за покер, който е удобен, атрактивен и истинско бижу за любителите на играта, още повече за колекционерите!

Комплектът за покер HAAS от луксозния бранд  L’OBJET цветно и изискано ни подканва да преоткрием насладата да съберем семейството или приятелите си за една игра, в която удоволствието е по-важно от победата.

Сетът от прецизно лакирано дърво включва оригинални илюстрирани от Haas карти за игра – за забавления около масата, които ще продължат до късните часове. Днес дървените чипове са най-предпочитани, тъй като са удобни, леки и издръжливи във времето. Любопитен факт е, че за разлика от сега, предшествениците на чиповете за покер са се правели от глина. Те са имали редица недостатъци, защото са били крехки и се чупели лесно, когато играчите са по-груби с тях.

Освен всичко друго, този сет за покер е фантастичен подарък за играч на карти или всеки, който обича да колекционира уникални предмети. В атрактивна и цветна кутия, нямате нужда дори от красива опаковка!

 

 

Носталгия по детството в модерен вариант

 

Морски шах Deco Tic Tac Toe L'Objet

Игри за напреднали с Elegant Living – Морски шах Deco Tic Tac Toe L’Objet

Повечето от нас пазят мили спомени от дългите игри на морски шах в детството, начертан на лист хвърчаща хартия или дори с пръсти по пясъка на плажа.

Тази игра обаче има вечен чар и съвсем не е само за деца – тя е едно интересно упражнение за ума и начин да прекарате приятно време с близки и приятели.

Ние в Elegant Living обаче обичаме всичко да е стилно и изискано, затова сме подбрали за ценителите един съвременен и луксозен вариант на тази неостаряваща игра.

Този модерен морски шах е изработен от естествени раковини върху удобна месингова основа, която придава усещане за стабилност, за да се насладите на пълното удоволствие от играта.

За да още по-впечатляващ, шахът пристига при вас опакован в луксозна кутия, която го прави перфектния подарък за всеки скъп за вас човек. Един универсален и стилен вариант, за всеки път, когато не знаете какво да изберете.

 

Открийте разнообразие от уникални оригинални подаръци за любимите хора в нашия сайт.

 

Носталгия по детството в модерен вариант