Skip to main content

Дизайнерски чаши за кафе

Независимо дали говорим за скъп спомен или за изисканите нови дизайнерски чаши за кафе, които си купихте съвсем скоро, всеки човек има любима чаша за сутрешния си ритуал.

Виж повече

Изборът на подходящите дизайнерски чаши за кафе, които да подхождат на стила ви, да са изработени от правилния материал с подходящата декорация е точно толкова личен, колкото е и начинът, по който пиете кафето си.
Ние от екипа на Elegant Living обожаваме всички неща, които ще намерите в нашия онлайн и физически магазини, и определено ни е трудно да кажем кои са най-любимите ни дизайнерски чаши за кафе. Затова в следващите редове решихме да поговорим малко повече за марките зад дизайнерските чаши за кафе и да разберем техния подход към създаването на тези функционални произведения на изкуството!

 

Дизайнерските чаши за кафе на Seletti

Дизайнерски чаши за кафе 1 - хидрид

Дизайнерски чаши за кафе – Hybrid – Seletti

Seletti е добре познат бранд, който разкрасява хиляди домове по целия свят от повече от 55 години! Визията, която Seletti постигат със своите продукти, включително и с фината селекция дизайнерски чаши за кафе, е за изкуство, което предава посланието си чрез формите и функционалността и създава в човек усещането на уникален, личен и забавен стил и начин на живот. Seletti непрестанно се стремят да създават нови продукти, включително нови серии дизайнерски чаши за кафе, с които да обогатяват гамата си, като едновременно с това продължават да носят стилно и елегантно през времето посланието за красота.

Дизайнерските чаши за кафе на Seletti са толкова разнообразни и различни, но едновременно с това стилни и подходящи за всеки интериор. Колекцията стъклени дизайнерски чаши за кафе са нов прочит на класическа визия. В тях ще откриете лека ретро нотка за модерна и дръзка колекция дизайнерски чаши за кафе в класическия TOILETPAPER стил.

 

Дизайнерски чаши за кафе 5 - космическа

Дизайнерски чаши за кафе – COSMIC DINER LUNAR SELETTI

Красивите дизайнерски чаши за кафе на Seletti, изработени от фин китайски порцелан, са част от новата им серия Hybrid, в която Изтокът и Западът се срещат. Тези дизайнерски чаши за кафе са не само перфектно съчетание от два абсолютно различни стила, но и комбинират различни форми, размери и текстури в едно. Колекцията дизайнерски чаши за кафе Hybrid отразява древната история на Западната и Източната керамика. Хибридните декорации, изобразени на дизайнерските чаши за кафе, се раждат от миналото, за да еволюират в съвременни, елегантни форми.

За любителите на екстравагантните дизайни, вдъхновени от природата, дизайнерските чаши за кафе на Seletti със сигурност ще ви впечатлят. Имаме предвид елегантния комплект дизайнерски чаши за кафе Cosmic Diner Lunar Seletti. Освен чаша за кафе, комплектът включва и подходяща подложка, както и лъжичка, които да допълнят цялостната визия на колекцията, вдъхновена от Вселената. За разлика от класическите дизайнерски чаши за кафе, изработени от порцелан и стъкло, в този комплект за кафе Seletti използват керамика за да създадат текстура като на лунната повърхност върху чашата и фин, полиран месинг за чинийката и лъжичката, които красиво да отразяват изящните форми на дизайнерските чаши за кафе.

 

Дизайнерски чаши за кафе от Michael Aram

Дизайнерски чаши за кафе 3 - бели

Дизайнерски чаши за кафе – Black Orchid Demitasse SET

Michael Aram е изключително популярен дизайнер от арменски произход, носител на редица награди за великолепните произведения, които е създал през кариерата си. Скулптор, художник и експерт в историческото изкуство, Michael успява да използва техники от миналото за да създаде аксесоари за дома и дизайнерски чаши за кафе от настоящето и бъдещето. Всички произведения на дизайнера черпят вдъхновение от природата, митологията и легендите и са пречупени през една много модерна призма за да се впишат в ежедневието ни елегантно и ненатрапчиво. Вдъхновен от природата и нежността на фините цветове, Michael Aram създава колекция дизайнерски чаши за кафе, които ще се превърнат в любимата част от интериора. Комплектът дизайнерски чаши за кафе Black Orchid отразява ефирността на цвета на орхидеята, като едновременно с това отразява и богатата атмосфера на висшата мода – поразително семпла, но изпълнена с изключително много детайли. Комплектът дизайнерски чаши за кафе е изработен от нежен порцелан, комбиниран със стомана и никел, перфектно съчетани в една хармония за очите.

Говорейки за дизайнерските чаши за кафе от Michael Aram няма как да се отбележим и една от по-новите му колекции, вдъхновена от един от най-универсалните и древни символи в света. Комплектът дизайнерски чаши за кафе и чай Pomegranate е изработен от фин порцелан, ръчно обагрен със сочните плодове на нара. Те са били ценени високо по целия свят, от редица култури и народи. Michael Aram избира именно нара за своята колекция дизайнерски чаши за кафе като символ на живота, прераждането и възраждането, както и на плодовитостта и съюза.

 

Дизайнерски чаши за кафе от Pols Potten

Дизайнерски чаши за кафе 2 - сервиз за кафе

Дизайнерски чаши за кафе – GRANDMA Espresso Set

Красивите и съвременни дизайни на дизайнерските чаши за кафе на Pols Potten правят нидерландския бранд изключително интересен и популярен. Едно от техните произведения, на което си струва да обърнете внимание, е комплектът дизайнерски чаши за кафе Grandma Espresso. Традиционните размери и форми на тези дизайнерски чаши за кафе заживяват нов живот под формата на фин порцелан, обагрен в ярки и смели цветове и декорирани със сложен детайл в разкошно злато. Комплектът дизайнерски чаши за кафе Grandma Espresso е перфектен за вашия дом или може да се превърне в незабравим подарък за специален повод.

 

Дизайнерски чаши за кафе с марката Ibride

Дизайнерски чаши за кафе 4 - за кафе

Дизайнерски чаши за кафе – TASSE Morphose Coral

Създадена през 1996 година, френската марка Ibride е дело на едно малко семейство, чиято цел е да създаде уникални и поетични предмети за дома, чиято същност е скрила красотата на природата и животинския свят. Това е абсолютно видимо и в дизайнерските чаши за кафе, изработени в колаборация с дизайнера Констанс Гисет. Дизайнерските чаши за кафе Morphose за секунди ни пренасят в един фантастичен, подводен свят, изпълнен с много красота и цветове. С деликатната си форма и нежни нюанси, дизайнерските чаши за кафе от серията Morphose се превръщат в отворено крило или перка, която се гмурка и плува пред очите ни.

 

Дизайнерски чаши за кафе от Elegant Living

Да подбираме истински интересните, елегантни и завладяващи дизайнерски чаши за кафе е страст и удоволствие. Разгледайте нашата селекция дизайнерски чаши за кафе в нашия онлайн магазин или в нашия шоурум на бул. Васил Левски 15-17, гр. София. Подарете си стилни дизайнерски чаши за кафе за прекрасен старт на деня!

Дизайнерските чаши за кафе на Seletti

Дизайнерски чаши за кафе от Michael Aram

Дизайнерски чаши за кафе от Pols Potten

Дизайнерски чаши за кафе с марката Ibride

Дизайнерски чаши за кафе от Elegant Living