Skip to main content
 • Овална маса за кафе Undique Black Terrazzo Kartell

  3,087 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Undique Black Terrazzo Kartell

  2,493 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Stone Dark Emperador

  2,762 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Spike Zuiver

  390 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Комплект маси за поднос Square

  586 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Floss White Zuiver

  586 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Floss Black Zuiver

  586 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Комплект маси за поднос Round Coffee Large/Extra Large

  1,056 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • 50% Намаление

  Маса за кафе Enchanted Forest Polished Large

  3,801 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • 30% Намаление

  Маса за кафе Techno Trussardi

  4,090 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Glam Black Zuiver

  919 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Glam White Zuiver

  919 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Oak Tray Zuiver

  586 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • Маса за кафе Galet Giorgetti

  7,808 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • МАСА ЗА КАФЕ SHINY BOMB ZUIVER

  586 лв. РАЗГЛЕДАЙ
 • КОМПЛЕКТ МАСИ ЗА ПОДНОС ROUND COFFEE SMALL/LARGE

  586 лв. РАЗГЛЕДАЙ

Когато обмисляте интериора на вашия хол, в него задължително трябва да включите подходящи холни маси. Те могат да имат различни функции – за сервиране на кафе и напитки, за игри, за помощни маси и др. Но когато добавите към помещението луксозни холни маси, променяте изцяло усещането и визията му.

Вижте повече:

Изисканият дизайн, качествените материали, перфектната изработка са онзи блясък, от който домът ви може би има нужда, при това съчетан с функционалността на малката масичка. Наличието на луксозни холни маси повдига стила, създава аристократичен дух и добавя приятна щипка разкош към ежедневието ви.

Видове луксозни холни маси според стила

Луксозни холни маси 2 За кафе

Луксозни холни маси – за кафе

Моделите луксозни холни маси могат да бъдат изработвани в различни стилове – класически, съвременни, модернистични, минималистични, барокови… При тях определящ е не стилът, а материалите, начинът на изработка и оригиналната идея на дизайнера. Няма да е трудно да изберете подходящи варианти за своя дом, като имате предвид какъв е общият стил на обзавеждането ви. При това ще намерите истинско разнообразие от луксозни холни маси във всеки стил и цвят.

Луксозни холни маси – перфектният център

В най-разпространения случай употребата на луксозни холни маси е свързана със създаването на център в зоната за отдих у дома. Около нея се нареждат диваните, креслата и фотьойлите за релакс, за кафе, за посрещане на гости и разговори. Обикновените масички, разбира се, вършат същата работа, но в тези страхотни, луксозни холни маси винаги има нещо, което привлича вниманието на всеки, влязъл в стаята. Изтънчената визия, деликатният блясък, високото качество на моделите луксозни холни маси винаги правят добро впечатление и задават съвсем различно настроение на дома.

Луксозни холни маси – съвършената добавка към интериора

Можете да използвате луксозни холни маси не само край дивана, те биха изпълнявали и други удобни функции в стаята.

Изберете конзолни луксозни холни маси, когато имате нужда от приятен акцент на празната стена. На тях можете да поставите красива вещ, ваза с цветя, семейни снимки.

Можете да използвате помощни луксозни холни маси за сервиране на напитки по време на партита у дома. Те също така могат да ви помагат при сервиране и отсервиране на трапезната маса или при приготвянето на напитките, подобно на мини бар.

Не на последно място, използвайте елегантни луксозни холни маси, за да създадете специално място на любимите си произведения на изкуството. На такива луксозни холни маси още по-добре би изпъкнала красива статуетка, старинна ваза или амфора. Така ще направите атмосферата в дома си още по-аристократична.

Понякога дизайнерите поставят допълнителни луксозни холни маси и само за декорация, за да допълнят хармонията и да създадат нужния баланс в обзавеждането. Ако имате останало пространство, с което не знаете какво да правите, една малка масичка с кресло например би създала нужния уют в стаята.

Луксозни холни маси 3 с поднос

Луксозни холни маси – с поднос

Луксозни холни маси с място за съхранение

Да имате луксозни холни маси с място за съхранение е истинско удобство – те предлагат пространство, в което можете да държите подръка дистанционното, телефона, книгата или други нужни вещи. Този тип маси са малко по-обемни от другите, но когато говорим за луксозни холни маси, те имат по-елегантни форми и могат да се впишат наистина добре в пространството.

Луксозни холни маси на няколко нива

Често ще видите луксозни холни маси с няколко повърхности на различни нива. Те може да са в един корпус или да представляват комплект от няколко отделни масички. Такъв тип луксозни холни маси предлагат възможност да имате повече плотове на по-малко пространство, като в същото време разчупват дизайна на помещението, добавяйки усещане за височина. Ако масичките са в комплект, са изключително функционални, тъй като можете да ги разпръснете или съберете на по-малко или по-голямо пространство според нуждите си в момента.

Правоъгълни луксозни холни маси

Луксозни холни маси 4 изработена от дърво

Луксозни холни маси от дърво

Това е най-популярната форма за маса изобщо и е добро допълнение към големи дивани. Сред правоъгълните луксозни холни маси можете да намерите буквално всякакви видове и размери, така че е лесно да намерите подходяща за своя стил и своето помещение. Освен това правоъгълните маси могат да се съчетаят буквално с всичко, така че няма шанс да сгрешите с тях.

Квадратни луксозни холни маси

Изберете квадратни луксозни холни маси, когато имате нужда от завършен дизайн, който се съчетава добре с останалия интериор. Те са напълно симетрични и могат да запълнят пространства, които не знаете как да употребите. Все пак имайте предвид, че квадратните луксозни холни маси са с по-малки размери и биха изглеждали добре край по-малък диван или кресла.

Кръгли луксозни холни маси

Кръглите луксозни холни маси са наистина много елегантни. Те внасят в помещението усещане за завършеност и още по-силно подчертават центъра на зоната, в която се намират. Добавете кръгли масички, ако в помещението има и други овални детайли, които ще се подчертаят и ще изпъкнат още по-красиво. И все пак кръглите луксозни холни маси са по-скоро естетически красиви, отколкото функционални. Можете да ги използвате с по-малки дивани или с два-три фотьойла, тъй като размерите им обикновено не са особено големи.

Луксозни холни маси 5 от метал

Луксозни холни маси – блестящи и оригинални

Луксозни холни маси от дърво

Дървото е популярен материал за всякакви мебели заради своята здравина и естествена красота. Когато разглеждате луксозни холни маси от дърво обаче ще видите, че тук са подбрани най-добрите видове дървесина, които са обработени фино и прецизно, с истинско майсторство. Такива луксозни холни маси ще добавят класическо излъчване и приятна топлина в стаята.

Луксозни холни маси от мрамор

Мраморните луксозни холни маси са елегантен начин да внесете малко лукс в интериора. Обикновено имат метални крачета и стоят наистина перфектно върху дървен под, като подчертават красотата на дървото и добавят още един естествен материал в стаята.

Луксозни холни маси от метал

Металните луксозни холни маси обикновено са изработени с фин завършек и имат покрития, имитиращи злато, сребро, мед или бронз. Те могат да бъдат изключително изящни заради лекотата, с която се обработва металът.

Луксозни холни маси от стъкло

Стъклените луксозни холни маси могат да имат метални крака или да са с конструкция, изработена изцяло от стъкло (или имитация на стъкло, за по-голяма здравина). Две от най-големите предимства на този тип прозрачни масички са, че са почти невидими и отварят пространството дори в по-малки стаи. В същото време ще ви осигурят пълната функционалност, която търсите от масата. Освен това, повърхността на стъклото отразява светлината, като добавя дискретна доза блясък и усещане за изтънчен финес.

Видове луксозни холни маси според стила

Луксозни холни маси – перфектният център

Луксозни холни маси – съвършената добавка към интериора

Луксозни холни маси с място за съхранение

Луксозни холни маси на няколко нива

Правоъгълни луксозни холни маси

Квадратни луксозни холни маси

Кръгли луксозни холни маси

Луксозни холни маси от дърво
Луксозни холни маси от мрамор

Луксозни холни маси от метал

Луксозни холни маси от стъкло