Skip to main content
Живей елегантно

Насладете се на истинския лукс да прекарвате време навън

В последните няколко години несъмнено начинът ни на живот се преобърна, а след него последваха и представите ни за нормалното и познатото. Все по-често си задаваме въпроса дали това, което сме познавали преди няколко години, е същото, с което се сблъскваме и днес. Ако преди време навън включваше разходка в парка, планината или морето, днес търсим уединението и свободата, които ни дават външните пространства на нашия дом. Балконите и терасите се превръщат в място, където да избягаме от работа, задължения и задачи, а дворът и градината се преобразяват на сцена, на която да отбележим специален повод под звездното небе. Мебелите за балкона, градината или басейна, които ще открием днес, са всичко, от което някога сме се нуждали – изискана изработка, съчетаваща използването на различни материали и текстури; мебел, която не ви кара да правите компромиси с удобството си; кресло, на което блажено да се насладите на любима напитка и хубава книга. Пролетта наближава, а това ни позволява да се гмурнем дълбоко в лукса да живееш навън!

 

Екстериорни мебели от Tribù

Outdoor мебели 4 - tosca

Outdoor мебели – мебели за градината на Tribù е Tosca

Минималистичен дизайн, който съчетава перфектни, изчистени линии в меки, неутрални цветове – това са мебелите за градината и балкона от Tribù. Белгийския бранд е създател и посланик на философията, че дизайнът и усещането вътре, трябва да се пренесе флуидно и плавно навън. Тази концепция подтиква Tribù да създават истински комфортни мебели, които да издържат на атмосферните условия навън. В голяма част от колекциите на Tribù виждаме класическото и характерно тиково дърво или красива и майсторска работа с твърдия метал. Една от любимите ни колекции мебели за градината на Tribù е Tosca. Това е първата колекция на бранда, създадена от жена дизайнер, и почеркът на Monica Armani си проличава във всеки елемент. Дизайнът е едновременно топъл и елегантен, стилен и интригуващ. Заоблените форми на мебелите, поставени върху леко наклонените крака, са изработени от неръждаема стомана, която е наистина устойчива на атмосферните влияния, но изненадващо мека и нежна на допир. Не пропускайте да разгледате и колекциите Senja и Mood, както и серията осветителни тела Monsieur Tricot!

 

>Мебели за градината от Ethimo

Outdoor мебели 1 - море

Outdoor мебели 1 – серията Grand Life


Outdoor мебели 2 - серията Rafael

Outdoor мебели – серията Rafael

С дъх на море, мебелите за градина на Ethimo са вдъхновени от Средиземноморието – културата, архитектурата, околната среда и ежедневните обичаи се преплитат в съвременни и елегантни дизайни, които очароват и впечатляват. Различните нюанси на добре познатите цветове и съвсем нов завършек на екстериора с луксозните градински мебели, ще придадат неочакван и вълнуващ характер на вашия двор, градина, басейн или балкон. Някои от любимите ни колекции екстериорни мебели от Ethimo включват серията Grand Life от дизайнера Christophe Pille, както и серията Rafael с разпознаваемия дизайн на Paola Navone.

 

Подгответе се за настъпващата пролет с луксозни градински мебели от Elegant Living!

 

Екстериорни мебели от Tribù

Мебели за градината от Ethimo