5 причини да обичаме есента

Меките форми и топлите нюанси определят настроението този сезон. От галещата светлина навън до чудесното време, прекарано вкъщи на дивана – ето нашите пет причини да обичаме есента!

  1. КРАСИВАТА СВЕТЛИНА

Уловете неповторимата светлина на сезона и я оставете да отрази интериора на Вашия дом. Тези огледала с великолепен дизайн и цветове не само ще ви помогнат в това, но и спокойно ще заместят изкуството на стената!

NOUVEAU MIRROR от Reflection Copenhagen 

 Oгледало PRISMA от Eichholtz 

Огледало DIAMOND XL от Reflection Copenhagen

2. СЛЕДОБЕДНИЯТ ЧАЙ

Удобният размер и подвижният плот превръщат тези малки маси в перфектното място за сгряваща душата напитка (и може би сладкиш?). Точно до Вашия любим диван или фотьойл. Принтовете върху плота са следващата тема за разговор!

Чаши за кафе GRANDMA от Pols Potten 

Чайник и чаши за кафе HYBRID от Seletti 

Помощна маса Kelly 

Помощна маса от NOTRE MONDE 

3. ВРЕМЕТО ЗА ЧЕТЕНЕ

Не Ви трябва силна светлина, за да потънете в любимата си книга – само достатъчно добре насочена. И красива лампа със скулптурна форма, която носи настроение. Името на една от тях го казва – MOODY!

Серия Melt от TOM DIXON 

Настолна лампа от ARCAHORN

Настолна лампа Verso от SELETTI 

 

Настолна лампа Moody 

4. КАДИФЕНИТЕ, ПУХЕНИ И РИПСЕНИ ТАПИЦЕРИИ

Топлят още докато ги гледаш – няма по-комфортно усещане в интериора за хладните месеци! Особено когато са в меките нюанси на сезона...

Кресло Flower 

Кресло Flair 

 

Диван Chester 

5. СВЕЩИТЕ И ЧАШИТЕ ЗА ЧЕРВЕНО ВИНО

За момента от деня, в който домът ни е най-сигурното и красиво убежище. Когато знаем, че малките неща ни правят щастливи. Избираме деликатния пламък на свещите и загадъчния блясък кристала – нищо по-уютно!

Свещник MONKEY 

Свещник BAMBOO

Свещ Rainforest от MICHAEL ARAM 

Чаши On the Rock от LEE BROOM 

ДОБРЕ ДОШЛИ У ДОМА!


Share this post