News

SALONE DEL MOBILE – КАКВО НОВО?

SALONE DEL MOBILE – КАКВО НОВО?

Вратите на 58-то поред Salone del Mobile в Милано затвориха само преди два дена, но  за най-значимото събитие в света, посветено на дизайна и интериора, предстои да се говори. Както всяка година, вихърът от гледки, инсталации, изложби, нови продукти завъртя в емоцията си хиляди посетители. Даде ни вдъхновение, знания и още по-голяма убеденост в силата на добрия дизайн да променя света.

Как да бъдем БОХО

Как да бъдем БОХО

Докато пренареждаме полека домовете си в тон със слънцето, пролетните цветя и свежия въздух, постепенно се приближаваме до настроението на пролетно-летния тренд. Бохо – или бохемският стил в декорацията отново е тук, за да донесе усещането за релакс, приключения, любопитство към света и радост от живота.


5 тенденции в интериора през 2019-та

5 тенденции в интериора през 2019-та

Цветовете, материите, формите и емоциите, които тази година определят атмосферата у дома и защо е добре да ги знаем

Най-забавните осветителни тела през 2018-та

Най-забавните осветителни тела през 2018-та

Най-забавната, необикновена и изненадваща менажерия, която не само ни радваше, но и храбро осветяваше интериорите през 2018-та!

 


ТРЕСКА ЗА ПОДАРЪЦИ! НА КОГО – КАКВО?

ТРЕСКА ЗА ПОДАРЪЦИ! НА КОГО – КАКВО?

Декември е тук и ето че вече официално се вълнуваме от идващата Коледа! И както винаги, да си признаем, в щастливата еуфория от предвкусването на семейния празник се намесва и лека паника. Толкова малко време, толкова много задачи, а и списъкът с подаръци става все по-дълъг… Никак не е лесна задачата с коледните подаръци – не заради времето или парите, а най-вече заради въпроса „какво да бъде тази година?”. Понякога ни се струва най-лесно да влезем в страницата на някой онлайн магазин и просто да изберем НЕЩО от грижливо разделените  на ЗА НЕГО и ЗА НЕЯ подаръци. Честно казано, това разделяне е абсолютно безполезно – не само защото повечето продукти са унисекс, но и защото истината е, че ако само ако познаваш човека, ще знаеш какво да избереш. Не е ли по-важно какво харесва, какво го вдъхновява, какъв е домът му, отколкото дали е НЕГО или НЕЯ? Ако изобщо има формула за успешен подарък, то тя е да откриеш онези специални неща, които любимите хора дори не са подозирали, че искат :)